You are not logged in.

Navigation

Not Yet Registered?

Dear visitor, welcome! To use all features of this page, you should consider registering. If you are already registered, please login.

Information

Service

Top Foren

 »  7886 Threads / 118476 Posts

 »  5503 Threads / 74134 Posts

 »  5192 Threads / 84266 Posts

 »  5002 Threads / 59782 Posts

 »  3486 Threads / 42210 Posts

Dear visitor, welcome to CarsFromItaly.info. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

popeye

Mitglied

  • "popeye" started this thread

Posts: 44

Date of registration: Nov 26th 2004

Location: LADADI / HESSEN

  • Send private message

1

Thursday, June 27th 2013, 11:33am

Fehlermeldung "Bremslicht defekt"

Hallo zusammen,

seit einigen Tagen leuchtet bei meinem Lancia Ypsilon (843) 1,3 MJ immer wieder mal diese Fehlermeldung auf "Bremslicht defekt ->".
Hab sie gewechselt...aber die Fehlermeldung kommt immer wieder. Geht aber auch wieder aus...nervt halt ziemlich!

Mir ist aufgefallen, dass es vermehrt auftritt wenn ich das Abblendlicht eingeschaltet habe...sehr selten, wenn ich es aus habe.

Platine und Anschluß der Rückleuchte sind ok...

Jemand eine Idee dazu?

Cheers...

EMTEC-Multimedia

Ver- und Kaufverbot

Posts: 996

Date of registration: Feb 4th 2009

Location: Deutschland

Auto: Audi RS6 plus

  • Send private message

2

Thursday, June 27th 2013, 6:25pm

Massefehler

Schaue dir den Stecker sowie die Pins genau an.

lebachulah

Grünschnabel

Posts: 9

Date of registration: Nov 27th 2012

Auto: Lancia Ypsilon 843 EZ 09/2003

  • Send private message

3

Thursday, July 4th 2013, 11:06am

Hallo zusammen
Habe seit einigen Tagen gleiche fehlermeldung, aber Leuchtmittel ist OK.
Ebenfalls lancia Ypsilon 843 BJ ende 2003!

Weiss hier jemand Rat?? Besten Dank vorab

lebachulah

Grünschnabel

Posts: 9

Date of registration: Nov 27th 2012

Auto: Lancia Ypsilon 843 EZ 09/2003

  • Send private message

4

Friday, July 5th 2013, 8:22pm

Danke. Lag am Stecker. Da War ein Pin ein wenig verbogen bzw angeschmort und angelaufen. Bisschen kontaktspray und biegen und alles läuft tutti... Besten Dank fuer den tip

EMTEC-Multimedia

Ver- und Kaufverbot

Posts: 996

Date of registration: Feb 4th 2009

Location: Deutschland

Auto: Audi RS6 plus

  • Send private message

5

Friday, July 5th 2013, 8:40pm

Das war bestimmt die Masse.

Lasse lieber ein neuen Pin montieren und den lampenträgerstecker ordentlich abschleifen.